miércoles, 16 de abril de 2014

INFORME CONTRA L'HOMOFOFÒBIA A CATALUNYA 2013

PRESENTACIÓ: 
 
El present document és la 17ena Memòria Antidiscriminatòria de l’Observatori contra l’homofòbia (OCH). 
 
Aquest Observatori elabora cada any un estudi sobre l’homofòbia i LGTBfòbia a Catalunya. Aquesta Memòria comptabilitza totes les comunicacions de denúncia que arriben a l’OCH. Denúncies procedents del col·lectiu LGTB que utilitzen l’aplicació de denúncia on-line de l’OCH; d’altres fets homòfobs que detecta aquest Observatori; així com comunicacions de terceres persones que donen part d’actuacions, accions o comportaments discriminatoris vers les persones LGTB. Totes aquestes denúncies, després d’un estudi de l’equip de l’OCH i del Gabinet jurídic, son considerades o no, casos d’homofòbia o transfòbia.

També aquest any estudiem les denúncies per vulneració de drets fonamentals a les persones LGTB.. Aquesta Memòria, doncs, és un reflex i radiografia de les agressions i de les discriminacions a transsexuals, lesbianes ,bisexuals i gais que han succeït durant l’any 2013. Un indicador de la situació dels drets i llibertats LGTB i de com es manifesta la violència trànsfoba i homòfoba a Catalunya.

Així mateix ressaltem els casos que per a nosaltres son més importants, ja sigui per la seva gravetat o impacte, o perquè creiem important subratllar-ne algun aspecte cabdal. A més a més, adjuntem al final de la Memòria unes Observacions i Recomanacions generals i també el seguiment respecte al curs anterior.

Els fets denunciats a aquest Observatori abasten totes les circumstàncies que envolten la vida de les persones LGTB i que son objecte de discriminació, menyspreu, agressió o vulneració de drets.

En aquesta Memòria hem canviat les tipologies de les agressions adaptant-les a la realitat actual , agrupant conceptes similars i afegint-ne d’altres.

Motiu pel qual les variacions respecte a l’anterior seran aproximatives, utilitzant com a indicador la tipografia següent:
Puja: +
Baixa: –
Es mante: =


FITXA TÈCNICA:

Total de les denúncies rebudes: 384
Període: Any 2013
Àmbit: Catalunya
Variació respecte al curs anterior: + 2%

Gràfica Segons Tipologia de l’agressió/discriminació




TIPOLOGIA Casos /% /Variació
A) Agressions i discriminacions al carrer i lloc publics i exaltaciò de
l’homofòbia 158 /41% -
B) Agressions i discriminacions en l’ambit de serveis i Administració
pública (Salut, Ensenyament, Interior…) 94/ 25% +
C) Agressions i discriminacions en l'àmbit laboral 66 /17% =
D) Discriminacions a xarxes socials 36 /9% +
E) Discriminacions a l’habitatge 20 /5%
F) Agressions i discriminacions diverses 10 /3% +


Gais 45%
Lesbianas 28%
Trans 27%
100%

ANÀLISI

Les agressions i discriminacions per raó d’Homofòbia a Catalunya han pujat un 2% respecte el curs anterior.
En aquesta Memòria incloem l’exaltacio homòfoba a l’apartat d’agressions i discriminacions al carrer i llocs públics.

Les agressions al carrer i llocs públics tornen a patir una petita baixada en el total de casos denunciats. Aquesta tendència ja es va detectar a la Memòria anterior, i pot respondre a la privatització de l’espai públic que fa que baixin els contactes sexual a la zona de crossing, sens dubte el lloc mes vulnerable a l’hora de patir una agressió.
Tot i la baixada de casos denunciats, continua sent el punt més perillós pels homes gais, que ha diferents indrets de Catalunya, pateixen agressions físiques, extorsions i robatoris al realitzar la pràctica de crossing.
L’any 2013 vam mantenir diferents contactes amb alcaldes del Maresme i del Garraf per implementar mesures que donin seguretat a les persones que practiquen crossing. A la ciutat de Barcelona vam rebre denúncies d’homes gais que havien tingut problemes amb la Guàrdia Urbana. Un cop comunicat al districte de Sants-Montjuic, sembla que s’ha corregit.
També hem rebut denúncies de dones transsexuals que han patit agressions i vexacions a la zona del Camp Nou on realitzen els seus treballs sexuals.
La desprotecció de les treballadores sexuals es produeix, moltes vegades, per la criminalització que s’ha fet arrel de les Ordenances Municipals
L’aparició del “Projecte Pilla-Pilla”, retenint en contra de la seva voluntat a homes gais que contactaven per Internet i coaccionant-los i vexant-los, ha estat un dels casos més greus d’odi i discriminació amb exaltació de l’ homofòbia.
Del “Projecte Pilla-Pilla”, remarcar com apareixen fent públics a la xarxa vídeos on associaven indegudament homosexualitat amb pedofilia, atentant contra el dret a la intimitat i dignitat de les persones.



Aquest cas, és un clar exemple de vulneració de drets fonamentals que cal combatre de forma prioritària.

La impunitat amb la qual van actuar, amb la complicitat de facebook i de twitter, i només quan l'OCH i la Plataforma LGTB.cat van denunciar públicament els fets, va donar peu a crear consciencia de que es tractava d'un grup ultra homofòb.
L'OCH va rebre la denúncia que una víctima havia interposat al jutjat, i es va comunicar al Departament d'Interior, a l'àrea LGTB de la Generalitat, així com a diferents grups parlamentaris que van demanar accions contundents al Conseller d'Interior. També es va establir contacte amb la Fiscalia d'Odi i Dscriminació que ha coordinat i dirigit tot el procés i dispositiu vers a la seva detenció i posada a disposició judicial.
L'anunci d'un segrest a la seva pàgina de facebook va disparar totes les alertes pel salt qualitatiu que suposa aquesta exaltació impune de l'homofòbia.
Diferents integrants d' aquest grup es troben a l'espera de judici, imputats per coaccions i delictes d'odi i discriminació. No han estat imputats per associació il·lícita. La desarticulació d'aquest grup ha d'anar unida a les conseqüents responsabilitats penals i de suport a les víctimes.
Cal ser absolutament contundents amb brots organitzats d'homofòbia.

Exaltaciò de l’homofòbia.

Les declaracions del Ministre d’Interior el passat mes de març de 2013, on deia que les adopcions per par de parelles homosexuals era “contra natura” suposa una greu exaltació de l’homofòbia, i més quan el protagonista es el Ministre d’Interior que entenem hauria de fer valdre la legalitat vigent, favorable a les adopcions per part de parelles del mateix sexe. Aquestes declaracions van ser denunciades pel Consell Municipal LGTB de Barcelona.
També van denunciar davant la conferencia episcopal les declaracions del cardenal Rouco Varela contràries als casaments gais.
Aquestes manifestacions contravenen la legalitat existent a l’Estat espanyol i generen una greu alarma social que no es de rebut en un estat laic.
Al mes de febrer vam rebre la denúncia de la venda d’un llibre a El Corte Inglés i FNAC de clar contingut homòfob.

En concret es tractava del llibre “Como prevenir la homosexualidad: los hijos y la confusión de género” de l’autor Joseph Nicolosi. Editorial Palabra 2009.
L’OCH va demanar la retirada inmediata d’aquest llibre a la venda en l`FNAC i El Corte Inglés. FNAC ho va retirar no així El Corte Inglés, tot i la demanda per escrit i diferents accions de protesta.

El Corte Inglés també ha estat protagonista d’un incident homòfob contra una parella lesbiana, que el passat mes de maig van patir insults per part d’un client dels magatzems quan es trobaven a la mateixa cua que les dues dones.

Alertat al vigilant de seguretat sobre l’incident, van denegar l’auxili corresponent davant l’agressió verbal homòfoba que havien patit.

Aquesta manca d’auxili ha estat denunciada a l’Agència Catalana de Consum .


Agressions i discriminacions als serveis públics i administracions
En quant a les agressions i discriminacions als serveis públics i administracions, volem destacar la revelació de l’ estat seròlogic de Juan Andrés Benitez. Juan Andrés Benitez , soci d’una entitat LGTB, va morir després d’una intervenció dels mossos , el passat mes d’ octubre .
10 entitats LGTB i Anti Sida van presentar denúncia per presumpte delicte de revelació de secret oficial i contra la intimitat de les persones. La denúncia presentada davant la Fiscalia ha estat arxivada. Tot i l’arxiu, el fet que dins el procés de custodia de les seves dades sanitàries és pogués cometre una revelació del seu estat estat serològic es un fet que caldrà estudiar com es pot tornar a plantejar un cop es puguin reunir noves proves.

Un altre cas que volem destacar sobre discriminacions i agressions per part dels serveis i administració pública, és la batuda policial al bar d’ambient LGTB La Bata de Boatinee.
La matinada del 28 de juny, diada per l’Alliberament LGTB, 30 antiavalots dels Mossos d’Esquadra van irrompre al bar esmentat tirant la porta i desallotjant a les persones que es trobaven celebrant la festa de l’Orgull Gai.
La dotació policial va tallar els accessos al local, impedint la lliure circulació de les persones.
Aquesta actuació policial, ha estat denunciada a la Síndica de Greuges de Barcelona per l’absoluta desproporció i per vulnerar el dret a la lliure circulació de les persones.
L’OCH considera un acte criminalitzador efectuar una batuda a un local LGTB el dia que es celebra a tot el món el Dia de l’Orgull Gai.
Grups parlamentaris i municipals, PSC, ICV-EUIA I CUP, van adreçar preguntes parlamentàries al Conseller d’Interior i a l’Alcalde de Barcelona davant l’actuació policial.

Una altra acció va ser quan la negació del Govern espanyol i català a l’accés a través de la seguretat social de les dones solteres i lesbianes a la reproducció assistida va encendre totes les alarmes el passat mes de juliol del 2013.
Fruit de les protestes, el Parlament de Catalunya va aprovar una resolució garantint el dret d’aquestes dones a la reproducció assistida.

També, una parella de gais, ens va denunciar, el passat mes de març de 2013, tot i havent una sentència favorable de l’Audiència Provincial de Barcelona, que el Departament de Benestar Social i Família es va negar a donar en adopció a un nen a la parella.
En aquest cas la denegació per part de la Generalitat no es deu a que la parella siguin dos homes sinó a una possible discriminació per raó de circumstàncies referides a la salut dels sol·licitants. L’OCH considera que aquestes circumstàncies no han d’impedir l’accés a l’adopció de la parella.

Davant les noves tecnologies, Internet s’ha convertit en un lloc on l’homofòbia i la transfòbia es manifesten sense mecanismes que puguin evitar-les. Volem destacar l’aparició d’innumerables pàgines que fan apologia de l’Homofòbia.
En concret la pàgina soy homofóbico que va rebre multitud de denúncies pel seu clar contingut d’odi i discriminació.
Davant aquesta exaltació homofòba, van reportar la pàgina a Facebook aconseguint la seva supressió. Malgrat això els autors d’aquetes pàgines tornen a obrir pàgines de nou, amb la passivitat manifesta de Facebook.
Creiem absolutament necessari l’establiment d’un protocol que eviti la publicació de pàgines i perfils homòfobs a les diferents xarxes socials.

Agressions i discriminacions a l’àmbit laboral

Al món laboral volem denunciar el comiat del treballador, A. T., de l’empresa Zurich Assegurances, per presumptes motivacions homòfobes.
Aquest treballador ha denunciat tot un seguit de movings i discriminacions un cop l’empresa va ser conscient de la seva opció sexual.
A.T va passar de ser un empleat modèlic a ser acomiadat en poc mesos, temps en el que l’empresa va ser conscient de la seva homosexualitat. Zurich Assegurances va acomiadar aquest treballador el passat mes de maig de 2013.

L’OCH conjuntament amb CCOO vam denunciar públicament aquest greu fet, propiciant la corresponent demanda al jutjat del social, on el proper 20 de maig de 2014 tindrà lloc el judici.

Aquest cas és un dels molts casos de comiat “encobert” un cop les empreses constaten l’opció sexual o identitat de gènere dels treballadors.

Agressions i discriminacions a l’ensenyament


L’any 2013 s’han fet públic diferents estudis que indiquen la precària situació en que es troben els adolescents LGTB a l’ escola.

Segons aquest estudis un 33% dels estudiants LGTB han patit en alguna ocasió una agressió homòfoba dins de l’entorn escolar.

L’OCH vol destacar entre totes les denúncies rebudes, les d’un adult que expressa com va ser discriminat i agredit al llarg de la seva vida com estudiant a diversos centres escolars d’Esplugues de Llobregat i de Barcelona.
En el cas d’A. L., la seva denúncia vol posar l’accent en el necessari dret a reparació que caldria estudiar per poder fer front a les innumerables agressions patides per persones LGTB al llarg de la seva vida escolar.

Agressions i discriminacions a l’habitatge

Per primera vegada fem esment de les denúncies rebudes per persones LGTB que pateixen discriminacions en referència al seu habitatge.
En concret, volem destacar la de M.R.G que va denunciar a aquest Observatori el passat mes de novembre de 2013, que la propietària del seu pis de lloguer havia pressionat a les seves companyes de pis per que la fessin fora un cop s’havia adonat de la seva opció sexual.
Aquets fets van tenir lloc a un pis de l’Eixample de Barcelona.

Considerem necessari establir protocols per part de la Generalitat on quedi claríssim la impossibilitat de denegar el lloguer a una persona per raons d’opció sexual.

Altres denúncies rebudes fan referència a la col·locació de símbols LGTB a l’exterior de les vivendes, com banderes, que es troben amb la negativa de la comunitat de propietaris.

Agressions i discriminacions diverses

En aquest apartat destaquem la denuncia que el passat octubre ens va traslladar una espectadora de Port Aventura. L.P.C., va denunciar que l’espectacle de Port Aventura “Bang Bang Fort West“ denigrava l’homosexualitat a través d’un personatge gai que era ridiculitzat.

També volem deixar constància de l’spot que va protagonitzar el jugador del Barça, Neymar a l’spot d’una marca de calçotets. Neymar fugia corrent quan el veia un gai, al contrari de quan el veien dones a les que sonreia.
Creiem necessari que persones d’especial revelància social siguin responsables davant de comportaments que poden generar violència homòfoba.

Vulneració de drets fonamentals.

En aquest apartat, volem fer constància d’un fet que tot i no tenir com a objectiu un propòsit homòfob, ha generat una enome alarma social.

Ens referim a la mort del company Juan Andrés Benitez, després d’una intervenció del Mossos d’Esquadra el passat mes d’octubre de 2013.

En la mort de Juan Andrés es van poder produir greus vulneracions de drets fonamentals de la persona. Ens referim concretament al dret a la dignitat de les persones.
L’OCH vol remarcar el seu compromís absolut amb el respecte i protecció dels drets fonamentals de tota persona i en particular del col·lectiu LGTB. Protecció que ha d’estar totalment garantida per part de les institucions públiques.

OBSERVACIONS I RECOMANACIONS DE L’OBSERVATORI GLT CONTRA L’HOMOFÒBIA

.Instar a tots els grups parlamentaris i al Govern de la Generalitat a agilitzar els tràmits per l’aprovació de la Llei contra l’Homofòbia. Aquesta llei es troba a la seva recta final i ha de ser l’instrument bàsic en la lluita contra la LGTBfòbia i en l’establiment d’un marc orgànic de drets.

.La revelació de secrets oficials, i en concret de l’ estat serològic d’una persona, ha de comptar amb les màximes garanties i protecció. Cal evitar actuacions que estigmatitzin i criminalitzin a les persones amb VIH Sida

. Protecció de tots els drets fonamentals de les persones i en especial els drets a la intimitat i a la dignitat.

.Actuacions contundents davant grups o persones que facin exaltació de l’homofòbia.

. Generar mecanismes que facilitin la possibilitat de realitzar denúncies per agressions LGTBfobes.

.Instar a les Institucions públiques i jurídiques per actuar amb contundència davant les agressions derivades d’Internet. Caldria que les xarxes socials i concretament Twitter i Facebook tinguessin mecanismes clars i àgils per clausurar grups i pàgines que vulnerin drets fonamentals, emparats per la Declaració Universal dels Drets Humans i les diferents legislacions dels estats on es produeixin les vexacions.

.Cal regular les intervencions de l’Església Catòlica als mitjans de comunicació de titularitat pública, en concret a les televisions. No es pot tolerar l’homofòbia en directe, sense cap mena de regulació ni posterior avaluació dels perjudicis ocasionats.

.  Universalitat dels tractaments de VIH per a totes les persones, independentment de la seva procedència. En el cas de la profilaxis postexposició, fer servir les recomanacions consensuades per tots els agents involucrats en la lluita contra la Sida.

. És totalment necessari que els serveis i institucions públiques, tinguin molta cura a l’hora de rebre a una persona que ha estat agredida, doncs es troba en un estat de crisi emocional, motiu pel qual cal posar a la seva disposició tots els mitjans humans i materials possibles.

. Posar tots els mitjans necessaris per evitar atemptats a la dignitat de les persones privades de llibertat, en els centres penitenciaris de Catalunya.

. Denunciar la política d’admissió als locals de pública concurrència, on moltes vegades no es compleix la llei, impedint l’accés a persones per la seva opció sexual. Valorem com a molt negatiu que als locals destinats a la població LGTB es produeixin agressions i discriminacions als seus usuaris per part dels membres de seguretat d’aquests locals.

.

 Dret d’asil polític per a totes aquelles persones membres del col·lectiu LGTB perseguides, castigades o torturades en el seu país d’origen, per la seva condició sexual. Un exemple molt clar va ser la repressió a activistes gais a Uganda, Rússia i Gàmbia.

0 comentaris:

Rompe Armarios en TWITTER

40 ANYS MANIFESTACIÓ FAGC

40 ANYS MANIFESTACIÓ FAGC
Primera manifestaciò LGTBI

GUIA PRÀCTICA LLEI CONTRA L'HOMOFÒBIA

6 MESOS LLEI CONTRA HOMOFÒBIA

6 MESOS LLEI CONTRA HOMOFÒBIA
VIDEO

CONSULTA L'ESTUDI

CONSULTA L'ESTUDI
Fes clik per accedir.

OFICINA DENUNCIES HOMOFÒBIA

OFICINA DENUNCIES HOMOFÒBIA

FAGC 40 ANYS

FAGC 40 ANYS
1975/2015

IN MEMORIAM

IN MEMORIAM
ALAN TURING

40 ANYS DEL FAGC

40 ANYS DEL FAGC

MODEL DENÚNCIA CONTRA LA LGTBIfòbia

MODEL DENÚNCIA CONTRA LA LGTBIfòbia
DENÚNCIA LGTBIFOBIA

DENUNCIA LA HOMOFOBIA

DENUNCIA LA HOMOFOBIA
DENUNCIA ON LINE

SEGUEIX FAGC A FACEBOOK

SEGUEIX FAGC A FACEBOOK
PÀGINA FACEBOOK

Està implementant el govern de la generalitat la llei contra la LGTBIfòbia?

VIDEO STOP HOMOFOBIA

VIDEO STOP HOMOFOBIA
MON LABORAL

INFORME HOMOFÒBIA 2013

INFORME HOMOFÒBIA 2013
OCH

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia
TEXT OFICIAL

COLABORA CONTRA HOMOFOBIA

COLABORA CONTRA HOMOFOBIA
Tu ayuda es importante

SOM L'HOSPITALET

SOM L'HOSPITALET
Entrevista a Eugeni Rodríguez

Entradas populares

CRIDA CONSTITUENT

Aprovaciò llei contra l'homofòbia

APROVADA LLEI CONTRA LGTBFOBIA

AUTODETERMINACIÒ ÉS ALLIBERAMENT

AUTODETERMINACIÒ ÉS ALLIBERAMENT
9N. SI SI

La cruda realidad

La cruda realidad
Asi somos...BASTA!

DENUNCIAR AGRESSIÓ-LGTBfòbia

DENUNCIAR AGRESSIÓ-LGTBfòbia
Clik per denunciar.amb col-laboració OCH

#CATSENSEARMARIS AL CIM LGTB

#CATSENSEARMARIS AL CIM LGTB

SER GAI A L'HOSPITALET DE LL

SER GAI A L'HOSPITALET DE LL
Entrevista a Eugeni Rodríguez

ADEU A "LA BATA"

ADEU A "LA BATA"

"NOU" TRIANGLE SITGES

"NOU" TRIANGLE SITGES
HOMOFOBIA MAI MÉS

NO LESBOFÒBIA

NO LESBOFÒBIA

STOP GENOCIDIO TRANS

STOP GENOCIDIO TRANS
PROU TRANFÒBIA!!

Eugeni Rodríguez

Eugeni Rodríguez
President OCH.

Informe anual homofòbia 2013

Informe anual homofòbia 2013
CONSULTAR

Cartells contra homofòbia

Cartells contra homofòbia
SOCHI 2014. Per Joan Antoni

L'HOSPITALET DE LL CONTRA HOMOFÒBIA

PÀG FAGC FACEBOOK

"Autodeterminació és alliberament"

"Autodeterminació és alliberament"
Video

"Espai públic sense LGTBfòbia"

RESUM ANY 2013

RESUM ANY 2013
Contra la LGTBfòbia

OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA

OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA
Segueix a twitter

Radiografia LGTBfòbia a BCN

XARXA SOLIDÀRIA LGTB

XARXA SOLIDÀRIA LGTB
Col.labora contra la LGTBfòbia

10 anys Observatori Contra l'Homofòbia

VOLEM RESPOSTES

PORNO BURKA

PORNO BURKA

PROU IMPUNIDAD

PROU IMPUNITAT

PROU IMPUNITAT

IN MEMORIAM

IN MEMORIAM
Juan Andrés Benitez

DELS DRETS A LES LLIBERTATS

GLORIETA TRANSSEXUAL SONIA

GLORIETA TRANSSEXUAL SONIA

SEGUEIX L'OBSERVATORI A FACEBOOK

SEGUEIX L'OBSERVATORI A FACEBOOK
Entra clik imatge

Rompe Armarios

17 ANYS FETS HOMÒFOBS SITGES

17 ANYS FETS HOMÒFOBS SITGES
05/10/1996-05/10/2013

identv

identv

COL.LABORA AMB EL FAGC

COL.LABORA AMB EL FAGC
Fes clik imatge

DJ'S CONTRA L' HOMOFÒBIA

DJ'S CONTRA L' HOMOFÒBIA
GALERIA FOTOS

Noms propis

Noms propis
El Periodico 28 de juny de 2013

NO COMIAT HOMÒFOB

NO COMIAT HOMÒFOB
SIGNA PETICIÓ

La lluita política contra l' homofòbia

La lluita política contra l' homofòbia
Eugeni Rodríguez FAGC.video vilaweb

Entrevista Pau Gàlvez FAGC

Entrevista Pau Gàlvez FAGC
25 Anys FAGC Girona

INFORME HOMOFÒBIA 2011-2102

INFORME HOMOFÒBIA 2011-2102
COMPAREIXENCA AL PARLAMENT

"LEY PELIGROSIDAD SOCIAL"

"LEY PELIGROSIDAD SOCIAL"
Placa in memoriam

PROU VIOLÈNCIA HOMOFÒBA

PROU VIOLÈNCIA HOMOFÒBA
Volem llei contra la LGTBfòbia

CONTRA LGTBfòbia LABORAL

CONTRA LGTBfòbia LABORAL
Primer de Maig 2013

ESPAI PÚBLIC LGTB

ESPAI PÚBLIC LGTB
Contra l'homofòbia i la transfòbia

DIA VISIBILITAT LÈSBICA

DIA VISIBILITAT LÈSBICA
26 D'ABRIL

GLORIETA TRANSSEXUAL SÒNIA

GLORIETA TRANSSEXUAL SÒNIA
Video oficial IDEM TV aprovacio nom.14.03.2013

twitter

Vistas de página en total

DENUNCIA HOMOFOBIA ON LINE

DENUNCIA HOMOFOBIA ON LINE
FES CLIK PER DENUNCIAR

ESTIMA COM VULGUIS

COL.LABORA AMB L'OBSERVATORI

COL.LABORA AMB L'OBSERVATORI
SEGUEIX A FACEBOOK.clik per entrar

Eugeni Rodríguez a TWITTER

Eugeni Rodríguez a TWITTER
Clik imatge per seguir

UNA GLORIETA PER LA SONIA

UNA GLORIETA PER LA SONIA
Video IDENTV

28 JUNY 2013

28 JUNY 2013
SEGUEIX LA DIADA LGTBI 2013

25 ANYS FAGC GIRONA

25 ANYS FAGC GIRONA
Febrer 1988/2013

PREMIS 17 DE MAIG

PREMIS 17 DE MAIG
CONTRA L'HOMOFÒBIA

TERAPIA FLORAL

TERAPIA FLORAL
Ayuda a Recuperar tu equilibrio

COL.LABORA AMB EL FAGC

COL.LABORA AMB EL FAGC
FES CLIK FAGC PER COL.LABORAR

EL 2012 EN IMATGES

EL 2012 EN IMATGES
ROMPEARMARIOS

GRUP FAGC A FACEBOOK

GRUP FAGC A FACEBOOK
PARTICIPA AL GRUP

35 ANYS PRIMER MITING FAGC

35 ANYS PRIMER MITING FAGC
NO LEY PELIGROSIDAD SOCIAL

GALERIA FOTOS

GALERIA FOTOS
CONCENTRACIÓ CONSOLAT UGANDA

INFORME HOMOFOBIA

INFORME HOMOFOBIA
2011-2012

ENTREVISTA A FAGC

ENTREVISTA A FAGC
A IDEM TV

TERMOMÉTRE GLTB:PRIORITATS

TERMOMÉTRE GLTB:PRIORITATS
consulta document

MEMÒRIA LGTB

MEMÒRIA LGTB
SÒNIA I SITGES.video 2012

CARTELL CONTRA HOMOFÒBIA

CARTELL CONTRA HOMOFÒBIA
DE JOAN ANTONI COLELL

GALERIA ENGANXINES FAGC

GALERIA ENGANXINES FAGC
GALERIA ENGANXINES FAGC

EL ROTO

EL ROTO
EL PAIS 20 JULIO 2012

Seguidores

Archivo del blog


"OJOS QUE NO VEN"

"OJOS QUE NO VEN"
Víctimas del fascismo desde la transición. Clik Imatge

Eugeni Rodriguez WP

Eugeni Rodriguez WP
Nuevo Blog en WordPress

Mi Revolución

Mi Revolución
Emma Goldman

VUELVEN LAS PERRAS...

VUELVEN LAS PERRAS...
ATENTAS A LA ESCENA MUSICAL

No pena de mort LGTB

No pena de mort LGTB
A 5 països del móm

NUMEROLOGIA DEL CONOCIMIENTO

NUMEROLOGIA DEL CONOCIMIENTO
Consigue tu cuadro Numerológico.clik imagen

NO CENSURA AJUNT BCN

Eugeni Rodríguez

Eugeni Rodríguez
Video inforrne sobre homofòbia

VIDEO MANI LGTB CU28J

VIDEO MANI LGTB CU28J
BARCELONA 30 JUNY 2O12

Venta On-Line 4.95 €uros

Dels Drets A Les Llibertats
L’any 1986 té lloc la IV Conferència del FAGC, molt marcada per l’entrada els anys anteriors de gent jove vinculada als nous moviments socials, com l’antimilitarista, i a organitzacions de l’esquerra radical. Per aquells anys també entra en escena un nou actor: la sida, pandèmia que obligà el moviment GLT a fer una profunda reflexió i a replantejar-se objectius i estratègies per avançar en l’alliberament sexual [...]

15000 PERSONES.FOTOS MANI

15000 PERSONES.FOTOS MANI
GRÀCIES PER FER-NOS MÉS FORTES

VIDEO 28 JUNY 2012

VIDEO 28 JUNY 2012
EDITAT PER PAU.G-FAGC-

PRIMER NOM NOMENCLATOR

PRIMER NOM NOMENCLATOR
VOLEM TRANSSEXUAL SONIA EL SEGON

FOTOS ANIVERSARI SÒNIA

FOTOS ANIVERSARI SÒNIA
Albun fotos XXI aniversari.

MAPA DELS DERTS LGTB AL MON

MAPA DELS DERTS LGTB AL MON
ILGA

NO PENA MORT HOMOSEXUALITAT AL MON

NO PENA MORT HOMOSEXUALITAT AL MON
ATUREM PENA MORT A UGANDA

NO HOMOPHOBES

NO HOMOPHOBES
TWITTS HOMÓFOBOS INGLÉS

OPINIÓ.

OPINIÓ.
El iva de los derechos lgtb

ENTREVISTA EUGENI RODRIGUEZ

ENTREVISTA EUGENI RODRIGUEZ
PORTAVEU DEL FAGC

SEROPOSITIUS PODEM FER TAXI

SEROPOSITIUS PODEM FER TAXI
SIGNA CONTRA ORDENANÇA MADRID

VIDEO OFICIAL IDAIO

VIDEO  OFICIAL IDAIO
17 DE MAIG DIA INTERNACIONAL CONTRA L' HOMOFÒBIA

LLEI CONTRA L'HOMOFÒBIA

LLEI CONTRA L'HOMOFÒBIA
SEGUEIX A TWITTER

"DESPIERTA" Corto Animación

"DESPIERTA" Corto Animación
El Revivir De La Homosexualidad De Una Niña

O P I N I Ó N O P I N I O N

O P I N I Ó N  O P I N I O N
ARTICULOS DE OPINIÓN TEMAS DE ACTUALIDAD

SI TC MATRIMONI HOMOSEXUAL

SI TC MATRIMONI HOMOSEXUAL
Video de IDEM TV

Blog Archive