viernes, 30 de abril de 2010

Bingo Solidari el 8 de Maig al bar "El 23"


miércoles, 28 de abril de 2010

PROSEGUR comdennat per HOMOFÒBIA


EL Jutjat d' instrucció nº 11 de Barcelona ha fallat en sentencia 257.10 contra l' empresa de seguretat privada Prosegur

"debo condenar y condeno a J P S como autor responsable de una falta de injuriàs y vejaciones a la pena de 20 dias de multa e indeminacion por daños morales a FGM de 1000 euros, siendo responsable civil subsidario la empresa prosegur"

i " queda probado que el vigilante de seguridad de prosegur se dirigió en varias ocasiones e el año 2009 a FGM con frases ¡MARICON DE MIERDA VAYA FORMA DE VESTIR!

Els fets van ser denunciats pel FAGC i l' Observatori contra l' homofòbia a l' agost del 2009, els mossos van identificar a l' agressor

.-Es la primera vegada que tenim constància que es condemnada una empresa de seguretat privada.Valorem aquesta sentencia molt important com defensa absoluta al dret a la pròpia imatge i al propi cos.

Tambè cal ressaltar que la sentencia deixa clar el paper dels vigilants, que es el de mantindre l' ordre i la defensa de les persones i no el de insultar-les.

Movimiento LGBT en Turquía.


Movimiento LGBT en Turquía.


Una muerte más de la familia LGBT de Turquía! El 27 de Abril una mujer transexual, Azra, fue asesinada en su coche a las 5.45 en Izmir, Turquía. Como muchas otras que han sido objeto del odio contra la gente LGBT en Turquía, Azra era amiga y compañera de la comunidad LGBT turca

. Ella era una de los primeros miembros de la organización "siyahpembeucgen" (triángulo negro-rosa) y fue asesinada por ser transexual. La organización Siyahpembeucgen también está en medio de una lucha para evitar su cierre por parte del Ayuntamiento de Izmir.


Durante 18 años la gente LGBT de Turquía ha luchado por sus derechos en un país que no puede ser definido como oriente u occidente, luchando contra la homofobia, la transfobia y el sexismo a través de un proceso de transformación de la sociedad turca; los activistas LGBT de Turquía también están tratando de definir su posición y crear argumentos en contra de las perspectivas orientalistas del mundo occidental.


En La Carboneria Bawer Çakir (Lambdaistanbul & KaosGL) y Milen Nae nos contarán 18 años de la lucha LGBT, los cambiantes puntos críticos, los crímenes de odio y las respuestas de la sociedad turca al movimiento.

Jueves 29 a las 20.30La Carboneria carrer Urgell 30L2 Sant antoni
martes, 27 de abril de 2010

LA VENUS CALVA

El 17 de Maig , Diada Internacional Contra L'Homofòbia,
Presentarem a la SEU DEL DISTRICTE DE GRÀCIA (Barcelona) Plaça de la Vila SN
el Llibre: "LA VENUS CALVA" de Juanita Márkez

15 de Maig Memorial de la SIDA


sábado, 24 de abril de 2010

Estupidez y homofobia de Evo Morales

La Fundació Igualtat LGBT de Bolívia han repudiat l'afirmació d' Evo Morales de que l'homosexualitat és conseqüència d'una mala alimentació
“Tot el pollastre que mengem està carregat d'hormones femenines. Els homes, quan mengen aquest pollastre, tenen desviacions en el seu ésser com homes” va afirmar Evo Morales, president de Bolívia, durant l'obertura de la Primera Conferència Mundial de Pobles sobre el Canvi Climàtic i la Mare Terra. Segons el president, també la calvície dels europeus es deu a la suposada dolenta alimentació que existeix entre els habitants del Vell Continent. ”La calvície que sembla normal és una malaltia a Europa, gairebé tots són calbs, i això és per les coses que mengen, mentre que en els pobles indígenes no hi ha calbs, perquè no mengem altres coses”, ha assegurat durant la seva intervenció. Reaccions immediates En el que qualifiquen com “un atac d'ignorància”, les i els activistes de la Fundació Igualtat LGBT de Bolívia han repudiat tals afirmacions assenyalant que el president Morales “va avergonyir ahir al país a l'efectuar unes declaracions pròpies d'una persona ignorant, masclista i homòfoba”. També en el vell continent es van produir repercussions. El president de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transexuales i Bisexuales d'Espanya, Antonio Poveda, va criticar aquest dimecres les manifestacions del president de Bolívia. “Demanarem una rectificació a l'ambaixada boliviana per aquestes afirmacions”, que ha qualificat de “barbaritat” i d'aberració “” a la conducta d'un cap d'Estat. “L'homosexualitat no és cap desviació, després no pot ser atribuïda al consum de transgènics”, ha afirmat. I va agregar que ”El que el govern bolivià ha de fer és legislar d'una vegada per sempre per a garantir que els homosexuals i transsexuals del seu país gaudeixin dels mateixos drets que la resta”. Poveda va advertir que “és perillós que un president faci aquest tipus de comentaris, que poden fomentar l'odi cap a la comunitat homosexual”.
miércoles, 21 de abril de 2010

El FAGC pide prohibición de entrada a Bertone



El Front d' Alliberament Gai de Catalunya (FAGC) y l' Observatori contra l' Homofòbia han pedido hoy a las autoridades que prohíban la entrada al país del secretario de Estado del Vaticano, Tarcisio Bertone, que tiene previsto visitar Cataluña del 24 al 26 de abril, por hacer "apología de la homofobia".
Ambas entidades han pedido al fiscal especial para delitos de odio y discriminación, Miguel Ángel Aguilar, que vete la entrada de Bertone, después de que la semana pasada negara que los casos de pederastia de miembros de la Iglesia tengan que ver con el celibato y los vinculara, sin embargo, con la homosexualidad.
"Afirmaciones como las del representante del Vaticano suponen apología de la homofobia y contribuyen al sufrimiento de las personas homosexuales en todo el mundo", han señalado en un comunicado.
El FAGC y l' Observatori han afirmado además que "no se puede tolerar que afirmaciones tan graves queden impunes" y han llamado "a la sociedad a boicotear" la visita de Bertone.
Del 24 al 26 de abril, Bertone será huésped del cardenal de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, y está previsto que presida la beatificación del padre Josep Tous i Soler, una ceremonia que se celebrará en la basílica de Santa María del Mar.
Además del Monasterio de Montserrat, Bertone estará en la Sagrada Familia para preparar la visita que el Papa Benedicto XVI hará a la capital catalana para consagrar este templo.
martes, 20 de abril de 2010

A Sant Jordi passat pel stand del FAGC a les Rambles


lunes, 19 de abril de 2010

Es nega a llogar-los el pis perquè són una parella gai

Es nega a llogar-los el pis perquè són una parella gai

Una parella gai de Tarragona va comprovar, dilluns passat, que la condició d'homosexual encara pot ser un inconvenient avui dia. Robert Bonet i Ramón Piñol buscaven pis i van veure un anunci a un portal d'internet que els va interessar. Dilluns passat van trucar al propietari per assabentar-se de les condicions del pis i van quedar per veure'l el mateix dia a la tarda. El propietari els havia dit que el fet que fossin homosexuals no suposava cap inconvenient per llogar-los el pis.
Quan van arribar al carrer Nou de Sant Pau de Tarragona, on hi ha l'habitatge de lloguer, el propietari els va comunicar que s'ho havia repensat, i que no volia llogar l'habitatge a una parella gai. «De fet, ja ens ho vam pensar», explica el Robert, ja que van veure que el propietari estava nerviós i li costava explicar-se. El motiu exposat pel propietari va ser que l'any passat havia tingut el pis llogat a una parella gai i no li havia anat bé, però no els va voler detallar els problemes que havia tingut. La parella s'ho va prendre amb resignació i va marxar sense que el propietari els hagués deixat veure el pis. Des del col·lectiu H2O (Col·lectiu de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals del Camp de Tarragona) recorden al propietari del pis en un comunicat que «discriminar una persona per la seva orientació sexual avui, per sort, ja és un delicte penat per la llei».
El Ramón i el Robert afirmen que és el primer cop que els passa una cosa com aquesta. «Normalment no passava de la típica xafarderia.» La parella no té la intenció d'emprendre cap tipus d'acció a partir dels fets, però s'han posat en contacte amb H2O, que els ha confirmat que continuaran fent campanya per denunciar tant aquest cas concret com qualsevol altre que sorgeixi en el mateix sentit. El col·lectiu explica que tot i que s'hagin assolit drets, l'homofòbia continua present en la societat actual, i que actituds com la del propietari ho demostren.
Font: El Punt
viernes, 16 de abril de 2010

jueves, 15 de abril de 2010

Francia censura al Vaticano por vincular a pederastas y gays

El pais y agencias,15 de abril de 2010.



Francia censura al Vaticano por vincular a pederastas y gays


La crisis de credibilidad de la Iglesia católica se agudiza cada día. El creciente escándalo de los abusos a menores tiene desesperado y desbordado al Vaticano, y el centro del poder católico hace agua por todas partes. Las declaraciones del secretario de Estado, Tarcisio Bertone, que relacionó el martes en Chile homosexualidad y pederastia, han supuesto el último desastre. Francia condenó oficialmente las "inaceptables" palabras del primer ministro vaticano, mientras la comunidad gay, desde Chile a Gran Bretaña e Italia, pasando por España, expresaba su indignación por "el ultraje".





El portavoz de la Santa Sede, Federico Lombardi, intentó calmar las aguas explicando que las declaraciones se referían solo al ámbito de la Iglesia y no a toda la población. "Las autoridades eclesiásticas", explicó Lombardi, "no estiman de su competencia realizar afirmaciones generales de carácter específicamente psicológico o médico, para las cuales remiten a los estudios de los especialistas y los expertos en cada materia".


El circunloquio, que quizá trataba de ser un desmentido, no lo pareció, y eso complicó aun más las cosas. La frase recordó a muchos las teorías que consideran la homosexualidad una patología. Según el psiquiatra católico Tonino Cantelmi, "se trata de tesis sin fundamento; además, de los 10.000 pederastas reconocidos que hay en Italia, la mayoría son heterosexuales".
Francia criticó sin ambages las palabras de Bertone a través de una nota y del portavoz del ministerio de Exteriores, Bernard Valero. "Se trata de una amalgama inaceptable que condenamos", declaró el colaborador del ministro Bernard Kouchner al responder a una pregunta sobre la postura oficial de París, informa Ana Teruel.


"Francia mantiene su firme compromiso con la lucha contra las discriminaciones y los prejuicios vinculados con la orientación sexual y la identidad de género", añadió el portavoz, antes de recordar que el próximo 17 de mayo se celebra el Día contra la Homofobia, "una ocasión para recordar la necesidad de luchar contra los prejuicios y las violaciones de los derechos humanos relacionados con la orientación sexual".


El alcalde de París, el socialista Bertrand Delanoe, segundo político francés en haber hecho pública su homosexualidad, manifestó en un comunicado su "consternación" por las declaraciones.
El secretario de Estado afirmó en Chile que muchos estudios psiquiátricos han demostrado la ausencia de conexión entre celibato y pederastia, mientras que muchos otros ("según me han confirmado recientemente", apostilló) demuestran que "existe una relación entre homosexualidad y pedofilia.

Es la verdad y aquí reside el problema", zanjó.
Arcigay, la mayor asociación italiana de homosexuales, acusó a Bertone de "herir la vida y la dignidad de millones de personas gays y lesbianas". "Las declaraciones confirman el cinismo, falta de escrúpulos y crueldad de la jerarquía vaticana, que ha encubierto durante años crímenes sexuales perpetrados en todo el mundo contra miles de niños y niñas inocentes", dijo la asociación.

Su presidente, Paolo Patanè, advirtió a la Iglesia de que no debe transferir sus culpas a inocentes. "Deberían preguntarse más bien sobre su falta de humanidad", afirmó.
En Catalunya, el FAGC, declaró "El gobierno Español tendria que romper relaciones diplomaticas con el vaticano". "
No es la primera vez que el Vaticano relaciona homosexualidad y pedofilia. Lo hizo hace unos días el promotor de justicia (fiscal) de la Congregación para la Doctrina de la Fe, Charles J. Scicluna, cuando dijo que de los 3.000 casos de abusos a menores analizados desde 2001 en su despacho, "el 60% son actos de efebofilia, es decir, de atracción por adolescentes, del mismo sexo", y otros 30% de tipo heterosexual.

La distinción técnica entre efebofilia y pedofilia, que gradúa las penas canónicas que aplica el Vaticano, sirve así para minimizar el fenómeno y suavizar las condenas. Hace menos de dos años, la Santa Sede confirmó la prohibición de entrar en el seminario a las personas con tendencias homosexuales, aprobada en noviembre de 2005.


La jornada de ayer fue terrible para los homosexuales italianos. Mientras el Vaticano atizaba la hoguera, el Tribunal Constitucional rechazó los recursos de dos tribunales, uno de Venecia y otro de Trento, requeridos por tres parejas gays que no pudieron registrar su matrimonio, celebrado en el extranjero. Michele Almirante, un italiano casado con un español, recibió así la noticia: "Mi querida Italia sigue siendo un país lamentablemente conservador".
martes, 13 de abril de 2010

PREPARATIUS 28 DE JUNY 2010


28 de juny de 2010: Diada Internacional per l'Alliberament GLTB.


MANIFESTACIÓ:
"Pel Dret al Propi Cos" Dissabte 26 de Juny de 2010 a les 18:00h. PLAÇA UNIVERSITAT


FESTA:
Dissabte 26 de Juny de 2010 a les 23:00h. PLAÇA UNIVERSITAT


ORGANITZA:
Comissió Unitària 28 de Juny28 de juny de 2010: Diada Internacional per l'Alliberament GLTB.
viernes, 9 de abril de 2010

Participa a la Rifa contra l' homofòbia


Per nomes 2 euros pots lluitar contra l' homofòbia.

Participa ja! a la rifa contra l' homofòbia .

Pots adquirir els números al local del fagc i locals amics

Rompe Armarios en TWITTER

40 ANYS MANIFESTACIÓ FAGC

40 ANYS MANIFESTACIÓ FAGC
Primera manifestaciò LGTBI

GUIA PRÀCTICA LLEI CONTRA L'HOMOFÒBIA

6 MESOS LLEI CONTRA HOMOFÒBIA

6 MESOS LLEI CONTRA HOMOFÒBIA
VIDEO

CONSULTA L'ESTUDI

CONSULTA L'ESTUDI
Fes clik per accedir.

OFICINA DENUNCIES HOMOFÒBIA

OFICINA DENUNCIES HOMOFÒBIA

FAGC 40 ANYS

FAGC 40 ANYS
1975/2015

IN MEMORIAM

IN MEMORIAM
ALAN TURING

40 ANYS DEL FAGC

40 ANYS DEL FAGC

MODEL DENÚNCIA CONTRA LA LGTBIfòbia

MODEL DENÚNCIA CONTRA LA LGTBIfòbia
DENÚNCIA LGTBIFOBIA

DENUNCIA LA HOMOFOBIA

DENUNCIA LA HOMOFOBIA
DENUNCIA ON LINE

SEGUEIX FAGC A FACEBOOK

SEGUEIX FAGC A FACEBOOK
PÀGINA FACEBOOK

Està implementant el govern de la generalitat la llei contra la LGTBIfòbia?

VIDEO STOP HOMOFOBIA

VIDEO STOP HOMOFOBIA
MON LABORAL

INFORME HOMOFÒBIA 2013

INFORME HOMOFÒBIA 2013
OCH

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia
TEXT OFICIAL

COLABORA CONTRA HOMOFOBIA

COLABORA CONTRA HOMOFOBIA
Tu ayuda es importante

SOM L'HOSPITALET

SOM L'HOSPITALET
Entrevista a Eugeni Rodríguez

Entradas populares

CRIDA CONSTITUENT

Aprovaciò llei contra l'homofòbia

APROVADA LLEI CONTRA LGTBFOBIA

AUTODETERMINACIÒ ÉS ALLIBERAMENT

AUTODETERMINACIÒ ÉS ALLIBERAMENT
9N. SI SI

La cruda realidad

La cruda realidad
Asi somos...BASTA!

DENUNCIAR AGRESSIÓ-LGTBfòbia

DENUNCIAR AGRESSIÓ-LGTBfòbia
Clik per denunciar.amb col-laboració OCH

#CATSENSEARMARIS AL CIM LGTB

#CATSENSEARMARIS AL CIM LGTB

SER GAI A L'HOSPITALET DE LL

SER GAI A L'HOSPITALET DE LL
Entrevista a Eugeni Rodríguez

ADEU A "LA BATA"

ADEU A "LA BATA"

"NOU" TRIANGLE SITGES

"NOU" TRIANGLE SITGES
HOMOFOBIA MAI MÉS

NO LESBOFÒBIA

NO LESBOFÒBIA

STOP GENOCIDIO TRANS

STOP GENOCIDIO TRANS
PROU TRANFÒBIA!!

Eugeni Rodríguez

Eugeni Rodríguez
President OCH.

Informe anual homofòbia 2013

Informe anual homofòbia 2013
CONSULTAR

Cartells contra homofòbia

Cartells contra homofòbia
SOCHI 2014. Per Joan Antoni

L'HOSPITALET DE LL CONTRA HOMOFÒBIA

PÀG FAGC FACEBOOK

"Autodeterminació és alliberament"

"Autodeterminació és alliberament"
Video

"Espai públic sense LGTBfòbia"

RESUM ANY 2013

RESUM ANY 2013
Contra la LGTBfòbia

OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA

OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA
Segueix a twitter

Radiografia LGTBfòbia a BCN

XARXA SOLIDÀRIA LGTB

XARXA SOLIDÀRIA LGTB
Col.labora contra la LGTBfòbia

10 anys Observatori Contra l'Homofòbia

VOLEM RESPOSTES

PORNO BURKA

PORNO BURKA

PROU IMPUNIDAD

PROU IMPUNITAT

PROU IMPUNITAT

IN MEMORIAM

IN MEMORIAM
Juan Andrés Benitez

DELS DRETS A LES LLIBERTATS

GLORIETA TRANSSEXUAL SONIA

GLORIETA TRANSSEXUAL SONIA

SEGUEIX L'OBSERVATORI A FACEBOOK

SEGUEIX L'OBSERVATORI A FACEBOOK
Entra clik imatge

Rompe Armarios

17 ANYS FETS HOMÒFOBS SITGES

17 ANYS FETS HOMÒFOBS SITGES
05/10/1996-05/10/2013

identv

identv

COL.LABORA AMB EL FAGC

COL.LABORA AMB EL FAGC
Fes clik imatge

DJ'S CONTRA L' HOMOFÒBIA

DJ'S CONTRA L' HOMOFÒBIA
GALERIA FOTOS

Noms propis

Noms propis
El Periodico 28 de juny de 2013

NO COMIAT HOMÒFOB

NO COMIAT HOMÒFOB
SIGNA PETICIÓ

La lluita política contra l' homofòbia

La lluita política contra l' homofòbia
Eugeni Rodríguez FAGC.video vilaweb

Entrevista Pau Gàlvez FAGC

Entrevista Pau Gàlvez FAGC
25 Anys FAGC Girona

INFORME HOMOFÒBIA 2011-2102

INFORME HOMOFÒBIA 2011-2102
COMPAREIXENCA AL PARLAMENT

"LEY PELIGROSIDAD SOCIAL"

"LEY PELIGROSIDAD SOCIAL"
Placa in memoriam

PROU VIOLÈNCIA HOMOFÒBA

PROU VIOLÈNCIA HOMOFÒBA
Volem llei contra la LGTBfòbia

CONTRA LGTBfòbia LABORAL

CONTRA LGTBfòbia LABORAL
Primer de Maig 2013

ESPAI PÚBLIC LGTB

ESPAI PÚBLIC LGTB
Contra l'homofòbia i la transfòbia

DIA VISIBILITAT LÈSBICA

DIA VISIBILITAT LÈSBICA
26 D'ABRIL

GLORIETA TRANSSEXUAL SÒNIA

GLORIETA TRANSSEXUAL SÒNIA
Video oficial IDEM TV aprovacio nom.14.03.2013

twitter

Vistas de página en total

DENUNCIA HOMOFOBIA ON LINE

DENUNCIA HOMOFOBIA ON LINE
FES CLIK PER DENUNCIAR

ESTIMA COM VULGUIS

COL.LABORA AMB L'OBSERVATORI

COL.LABORA AMB L'OBSERVATORI
SEGUEIX A FACEBOOK.clik per entrar

Eugeni Rodríguez a TWITTER

Eugeni Rodríguez a TWITTER
Clik imatge per seguir

UNA GLORIETA PER LA SONIA

UNA GLORIETA PER LA SONIA
Video IDENTV

28 JUNY 2013

28 JUNY 2013
SEGUEIX LA DIADA LGTBI 2013

25 ANYS FAGC GIRONA

25 ANYS FAGC GIRONA
Febrer 1988/2013

PREMIS 17 DE MAIG

PREMIS 17 DE MAIG
CONTRA L'HOMOFÒBIA

TERAPIA FLORAL

TERAPIA FLORAL
Ayuda a Recuperar tu equilibrio

COL.LABORA AMB EL FAGC

COL.LABORA AMB EL FAGC
FES CLIK FAGC PER COL.LABORAR

EL 2012 EN IMATGES

EL 2012 EN IMATGES
ROMPEARMARIOS

GRUP FAGC A FACEBOOK

GRUP FAGC A FACEBOOK
PARTICIPA AL GRUP

35 ANYS PRIMER MITING FAGC

35 ANYS PRIMER MITING FAGC
NO LEY PELIGROSIDAD SOCIAL

GALERIA FOTOS

GALERIA FOTOS
CONCENTRACIÓ CONSOLAT UGANDA

INFORME HOMOFOBIA

INFORME HOMOFOBIA
2011-2012

ENTREVISTA A FAGC

ENTREVISTA A FAGC
A IDEM TV

TERMOMÉTRE GLTB:PRIORITATS

TERMOMÉTRE GLTB:PRIORITATS
consulta document

MEMÒRIA LGTB

MEMÒRIA LGTB
SÒNIA I SITGES.video 2012

CARTELL CONTRA HOMOFÒBIA

CARTELL CONTRA HOMOFÒBIA
DE JOAN ANTONI COLELL

GALERIA ENGANXINES FAGC

GALERIA ENGANXINES FAGC
GALERIA ENGANXINES FAGC

EL ROTO

EL ROTO
EL PAIS 20 JULIO 2012

Seguidores

Archivo del blog


"OJOS QUE NO VEN"

"OJOS QUE NO VEN"
Víctimas del fascismo desde la transición. Clik Imatge

Eugeni Rodriguez WP

Eugeni Rodriguez WP
Nuevo Blog en WordPress

Mi Revolución

Mi Revolución
Emma Goldman

VUELVEN LAS PERRAS...

VUELVEN LAS PERRAS...
ATENTAS A LA ESCENA MUSICAL

No pena de mort LGTB

No pena de mort LGTB
A 5 països del móm

NUMEROLOGIA DEL CONOCIMIENTO

NUMEROLOGIA DEL CONOCIMIENTO
Consigue tu cuadro Numerológico.clik imagen

NO CENSURA AJUNT BCN

Eugeni Rodríguez

Eugeni Rodríguez
Video inforrne sobre homofòbia

VIDEO MANI LGTB CU28J

VIDEO MANI LGTB CU28J
BARCELONA 30 JUNY 2O12

Venta On-Line 4.95 €uros

Dels Drets A Les Llibertats
L’any 1986 té lloc la IV Conferència del FAGC, molt marcada per l’entrada els anys anteriors de gent jove vinculada als nous moviments socials, com l’antimilitarista, i a organitzacions de l’esquerra radical. Per aquells anys també entra en escena un nou actor: la sida, pandèmia que obligà el moviment GLT a fer una profunda reflexió i a replantejar-se objectius i estratègies per avançar en l’alliberament sexual [...]

15000 PERSONES.FOTOS MANI

15000 PERSONES.FOTOS MANI
GRÀCIES PER FER-NOS MÉS FORTES

VIDEO 28 JUNY 2012

VIDEO 28 JUNY 2012
EDITAT PER PAU.G-FAGC-

PRIMER NOM NOMENCLATOR

PRIMER NOM NOMENCLATOR
VOLEM TRANSSEXUAL SONIA EL SEGON

FOTOS ANIVERSARI SÒNIA

FOTOS ANIVERSARI SÒNIA
Albun fotos XXI aniversari.

MAPA DELS DERTS LGTB AL MON

MAPA DELS DERTS LGTB AL MON
ILGA

NO PENA MORT HOMOSEXUALITAT AL MON

NO PENA MORT HOMOSEXUALITAT AL MON
ATUREM PENA MORT A UGANDA

NO HOMOPHOBES

NO HOMOPHOBES
TWITTS HOMÓFOBOS INGLÉS

OPINIÓ.

OPINIÓ.
El iva de los derechos lgtb

ENTREVISTA EUGENI RODRIGUEZ

ENTREVISTA EUGENI RODRIGUEZ
PORTAVEU DEL FAGC

SEROPOSITIUS PODEM FER TAXI

SEROPOSITIUS PODEM FER TAXI
SIGNA CONTRA ORDENANÇA MADRID

VIDEO OFICIAL IDAIO

VIDEO  OFICIAL IDAIO
17 DE MAIG DIA INTERNACIONAL CONTRA L' HOMOFÒBIA

LLEI CONTRA L'HOMOFÒBIA

LLEI CONTRA L'HOMOFÒBIA
SEGUEIX A TWITTER

"DESPIERTA" Corto Animación

"DESPIERTA" Corto Animación
El Revivir De La Homosexualidad De Una Niña

O P I N I Ó N O P I N I O N

O P I N I Ó N  O P I N I O N
ARTICULOS DE OPINIÓN TEMAS DE ACTUALIDAD

SI TC MATRIMONI HOMOSEXUAL

SI TC MATRIMONI HOMOSEXUAL
Video de IDEM TV

Blog Archive