martes, 29 de diciembre de 2009

FELIZ 2010 Y CAÑA A LA HOMOFOBIA


Se nos va el 2009 con todos sus brotes de HOMOFOBIA y lo más importante ,que en cada caso (Observatori Contra l' Homofobia y FAGC) hemos sabido plantar cara y luchar para que esta lacra no quede impune.


-Trás el despido de dos enfermeros por ser seropositivos hemos llevado el caso a juicio, con recurso al TSJC y trás fallar en nuestra contra iremos al supremo


-Conseguimos cerrar una página de FACEBOOK que hacia apologia de la homofobia.


-Protestar ante el hospital de VIC por discriminación en el trato a una pareja gai


-Presentar denuncia por las continuas vejaciones de un guardia de seguridad de PROSEGUR a un gai en pleno centro de Barcelona(la tienda LEFTYS en calle pelayo)


-Preparar el juicio por BULLING homofobo a una adolescente en un instituto de Sabadell



-Protestar ante el ASESINATO de un ACTIVISTA GAI HONDUREÑO



-Concienciar sobre el contenido homófobo de los conciertos del cantante SIZZLA y evitar que los reproduzca.



... como veís vale la pena luchar contra la homofobia


en el 2010 CAÑA A LA HOMOFOBIA

martes, 22 de diciembre de 2009

ASESINAN activista GAI en Honduras

CARTA DE PROTESTA



Al actual Gobierno de Honduras:
Presente.-
Os escribimos para expresar nuestra inmensa preocupación ante el brutal asesinato del señor Walter Trochez, activista LGBT y defensor de los Derechos Humanos que sufrió un intento de secuestro en los primeros días del mes de diciembre y ha sido asesinado el pasado día 14. Los asesinos que se movían con total impunidad y según el relato de los hechos no eran detenidos por la patrullas policiales y militares, han sido identificados por la Plataforma de Derechos Humanos de Honduras como, presuntamente, miembros de la Dirección Nacional de Investigación Criminal, DNIC.
Un estado, sea cual sea sus diferencias con el planteamiento que expresen sus ciudadanos, no puede mantenerse indiferente a los asesinatos. Honduras ha tenido una historia convulsa de violaciones a los Derechos Humanos, de Escuadrones de la Muerte, parecía que aquellos tiempos habían pasado. El asesinato de Defensores de los Derechos Humanos y las desapariciones forzosas son crímenes contra la Humanidad han de ser perseguidos, y pueden serlo sin que prescriban jamás.
Solicitamos al actual gobierno hondureño que investigue y lleve ante la justicia a los culpables del asesinato de Walter Trochez y al mismo tiempo que impida que elementos criminales de dentro o de fuera de las Fuerzas de Seguridad actuén contra la población civil.
Confiamos que Ud. dará a este asunto la atención que merece, en aras de la reconciliación y regreso a la democracia que las y los ciudadanos hondureños aspiran.
Atentamente,
Front D´Alliberamet Gai de Catalunya;
Observatori Contra L´Homòfobia.
viernes, 18 de diciembre de 2009

HOMOFOBIA en el bar FRAGMENTS en Barcelona


El pasado viernes 4 de diciembre 2 gais fueron expulsados del bar Fragments sito en el barrio de Les Corts en Barcelona por estar besándose.

L Observatori Contra L Homofobia ha tenido conocimiento de los hechos y los ha puesto en conocimiento de la Fiscalia y está .estudiando presentar denuncia ante los mossos.
jueves, 17 de diciembre de 2009

Un jove activista gai i a favor dels drets humans, brutalment assassinat a Hondures



Un jove activista gai i a favor dels drets humans, brutalment assassinat a Hondures


El jove activista LGTB i a favor dels drets humans, Walter Tróchez, ha estat assassinat a Tegucigalpa, la capital d'Hondures. Pocs dies abans el jove havia rebut una brutal pallissa per part de quatre encaputxats que ho van segrestar i van intentar sostreure-li informació sobre la resistència a l'actual règim colpista, però va aconseguir resistir i denunciar l'atac. El diumenge dos tirs van acabar amb la seva vida. La Plataforma de Drets Humans, que agrupa a diverses organitzacions hondurenyes, ha fet públic un comunicat, en el qual denuncia l'assassinat i mostra la seva preocupació pel greu “risc a la vida que afronten els defensors de drets humans en el país en el context de repressió selectiva per les autoritats militars i policials de l'actual règim de facto”. Segons la Plataforma, els individus que van atacar a Tróchez pocs dies abans del seu assassinat són “presumptes membres de la Direcció nacional d'Investigació Criminal, DNIC, qui li van interceptar i van pujar a un vehicle tipus pick up color gris i sense plaques mentre li copejaven i interrogaven sol·licitant informació sobre els líders de la resistència i els seus moviments (…) Desafortunadament, el seu assassinat ve a evidenciar la falta de protecció cap a la integritat i la vida dels defensors de drets humans per part de les autoritats policials i judicials que s'han comportat de forma negligent i a favor del règim repressiu”, continua el comunicat. “D'acord a registres de les organitzacions de drets humans, s'han documentat 41 morts fins a la data víctimes de la repressió i persecució política. Així mateix es registren 16 assassinats només de membres i activistes de la comunitat LGTB. Les organitzacions membre de la Plataforma de Drets Humans, fan un cridat a totes les organitzacions internacionals a mantenir-se vigilants sobre la situació dels defensors a Hondures i a exigir a la comunitat internacional la investigació dels assassinats comesos en el context del cop d'estat”. Com és sabut, Hondures viu en aquests moments sota un règim il·legítim després del cop d'estat perpetrat al juny contra el president constitucional, Manuel Zelaya, promogut i/o donat suport per bona part de l'oligarquia econòmica, l'Exèrcit o l'església catòlica, entre altres sectors. Recentment el règim ha celebrat eleccions amb la pretensió de legitimar-se davant la comunitat internacional, que si bé al principi va condemnar el cop,
martes, 15 de diciembre de 2009

El TSJC avala el despido de dos enfermeros por tener VIH

El TSJC avala el despido de dos enfermeros por tener VIH
El fallo dice que no se puede probar la acción-reacción en este caso
E.P. - Barcelona - 15/12/2009




El Tribunal Superior de Justicia de Cataluña (TSJC) ha dado la razón a la empresa Diaverum Servicios Renales que despidió a dos auxiliares técnicos sanitarios (ATS), G.B.T. y M.R.G., tras saber que eran portadores del VIH.
La noticia en otros webs
En la sentencia, el alto tribunal ratifica el fallo dictado por el Juzgado Social 17 de Barcelona, alegando que no se puede probar la acción-reacción en esta caso.
Los hechos tuvieron lugar después del 12 de noviembre de 2008, cuando los empleados llevaban más de dos meses trabajando, y la compañía solicitó un análisis de sangre de ambos a la Mutua Maz Sociedad de Prevención que resultó positivo.
La empresa demandada se dedica a la realización de diálisis y tiene contratados con la citada mutua los servicios de prevención de riesgos laborales y vigilancia de la salud de los trabajadores. A la vista de los resultados, la mutua envió a la empresa demandada una carta en la que informó a los servicios centrales de la empresa de que los dos trabajadores eran seropositivos. La misma mutua llamó por teléfono a los afectados para comunicarles que tenían el VIH.
No obstante en una reunión, el 3 de diciembre, la directora del centro les comunicó que la compañía había decidido extinguirles el contrato por "no superación del periodo de prueba". "Todos acordaron que, con el fin de que los restantes trabajadores no supieran que los demandantes eran portadores del VIH, dirían a éstos que el 'No apto' era por problemas de espalda y el a vista".
Según el TSJC, "no se puede entrar a valorar la calificación de no aptos que realiza el servicio de prevención en este procedimiento". El portavoz del Frente de Liberación Gay de Cataluña (Fagc, en sus siglas en catalán), Eugeni Rodríguez, anunció que desde la entidad recurrirán ante el Tribunal Supremo esta sentencia, que deploró por "injusta y lamentable". Rodríguez dijo que si el Supremo no la acepta, irán al Constitucional y, si no, al Tribunal de Estrasburgo, que defendió como "más sensible" en materia de derechos.
Lamentó que el fallo no es "garantista con los derechos de las personas y adopta una postura de la empresa sin justificar"."No tiene en cuenta que lo que se está jugando es trabajar por las personas seropositivas", añadió.
Además, consideró que en la decisión de hacer los análisis fue determinante su condición homosexual, pese a que no son pareja. Pero lo que sí está demostrado es que el trabajo que desempeñaban era "perfecto, llegaban a la hora y los clientes estaban contentos", defendió.

El TSJC no garanteix el dret el treball de les persones seropositives


El TSJC ha fallat en contra del recurs presentat pel FAGC en referència al dret a la feina de dos infermers seropositius.

L' empresa DIAVERUM els va fer fora el tenir constància que eran seropositius,Ara el TSJC amb arguments absolutament empresarials i gens garantistes dels drets de les persones dona la raò a l' empresa-

El FAGC i L'Observatori contra l' Homofòbia presentaran recurs al suprem i si es necesari arribaran fins al tribunal d' Estrasbourgo per defensar els drets de les persones seropositives i en concret el dret a la feina.
viernes, 11 de diciembre de 2009

presentaciò centre DOCUMENTACIO GLT FAGC dissabte 12 desembre al local fagc


Aquest dissabte presentem el centre de documentaciò GLT del FAGC, es farà una presentaciò del nou servei de documentaciò i es pasaran projeccions dels millors cartells del fagc, tambè comtarem amb un recital de poesia de Jose Maria Macias i per finalitzar un piscolabis. T ' ESPEREM.
domingo, 6 de diciembre de 2009

collage darrera festa FAGC 28 novembre 2009

foto Jose Maria Macias
sábado, 5 de diciembre de 2009

Dissabte 12 de desembre " VIU EL FAGC"


Rompe Armarios en TWITTER

40 ANYS MANIFESTACIÓ FAGC

40 ANYS MANIFESTACIÓ FAGC
Primera manifestaciò LGTBI

GUIA PRÀCTICA LLEI CONTRA L'HOMOFÒBIA

6 MESOS LLEI CONTRA HOMOFÒBIA

6 MESOS LLEI CONTRA HOMOFÒBIA
VIDEO

CONSULTA L'ESTUDI

CONSULTA L'ESTUDI
Fes clik per accedir.

OFICINA DENUNCIES HOMOFÒBIA

OFICINA DENUNCIES HOMOFÒBIA

FAGC 40 ANYS

FAGC 40 ANYS
1975/2015

IN MEMORIAM

IN MEMORIAM
ALAN TURING

40 ANYS DEL FAGC

40 ANYS DEL FAGC

MODEL DENÚNCIA CONTRA LA LGTBIfòbia

MODEL DENÚNCIA CONTRA LA LGTBIfòbia
DENÚNCIA LGTBIFOBIA

DENUNCIA LA HOMOFOBIA

DENUNCIA LA HOMOFOBIA
DENUNCIA ON LINE

SEGUEIX FAGC A FACEBOOK

SEGUEIX FAGC A FACEBOOK
PÀGINA FACEBOOK

Està implementant el govern de la generalitat la llei contra la LGTBIfòbia?

VIDEO STOP HOMOFOBIA

VIDEO STOP HOMOFOBIA
MON LABORAL

INFORME HOMOFÒBIA 2013

INFORME HOMOFÒBIA 2013
OCH

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia
TEXT OFICIAL

COLABORA CONTRA HOMOFOBIA

COLABORA CONTRA HOMOFOBIA
Tu ayuda es importante

SOM L'HOSPITALET

SOM L'HOSPITALET
Entrevista a Eugeni Rodríguez

Entradas populares

CRIDA CONSTITUENT

Aprovaciò llei contra l'homofòbia

APROVADA LLEI CONTRA LGTBFOBIA

AUTODETERMINACIÒ ÉS ALLIBERAMENT

AUTODETERMINACIÒ ÉS ALLIBERAMENT
9N. SI SI

La cruda realidad

La cruda realidad
Asi somos...BASTA!

DENUNCIAR AGRESSIÓ-LGTBfòbia

DENUNCIAR AGRESSIÓ-LGTBfòbia
Clik per denunciar.amb col-laboració OCH

#CATSENSEARMARIS AL CIM LGTB

#CATSENSEARMARIS AL CIM LGTB

SER GAI A L'HOSPITALET DE LL

SER GAI A L'HOSPITALET DE LL
Entrevista a Eugeni Rodríguez

ADEU A "LA BATA"

ADEU A "LA BATA"

"NOU" TRIANGLE SITGES

"NOU" TRIANGLE SITGES
HOMOFOBIA MAI MÉS

NO LESBOFÒBIA

NO LESBOFÒBIA

STOP GENOCIDIO TRANS

STOP GENOCIDIO TRANS
PROU TRANFÒBIA!!

Eugeni Rodríguez

Eugeni Rodríguez
President OCH.

Informe anual homofòbia 2013

Informe anual homofòbia 2013
CONSULTAR

Cartells contra homofòbia

Cartells contra homofòbia
SOCHI 2014. Per Joan Antoni

L'HOSPITALET DE LL CONTRA HOMOFÒBIA

PÀG FAGC FACEBOOK

"Autodeterminació és alliberament"

"Autodeterminació és alliberament"
Video

"Espai públic sense LGTBfòbia"

RESUM ANY 2013

RESUM ANY 2013
Contra la LGTBfòbia

OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA

OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA
Segueix a twitter

Radiografia LGTBfòbia a BCN

XARXA SOLIDÀRIA LGTB

XARXA SOLIDÀRIA LGTB
Col.labora contra la LGTBfòbia

10 anys Observatori Contra l'Homofòbia

VOLEM RESPOSTES

PORNO BURKA

PORNO BURKA

PROU IMPUNIDAD

PROU IMPUNITAT

PROU IMPUNITAT

IN MEMORIAM

IN MEMORIAM
Juan Andrés Benitez

DELS DRETS A LES LLIBERTATS

GLORIETA TRANSSEXUAL SONIA

GLORIETA TRANSSEXUAL SONIA

SEGUEIX L'OBSERVATORI A FACEBOOK

SEGUEIX L'OBSERVATORI A FACEBOOK
Entra clik imatge

Rompe Armarios

17 ANYS FETS HOMÒFOBS SITGES

17 ANYS FETS HOMÒFOBS SITGES
05/10/1996-05/10/2013

identv

identv

COL.LABORA AMB EL FAGC

COL.LABORA AMB EL FAGC
Fes clik imatge

DJ'S CONTRA L' HOMOFÒBIA

DJ'S CONTRA L' HOMOFÒBIA
GALERIA FOTOS

Noms propis

Noms propis
El Periodico 28 de juny de 2013

NO COMIAT HOMÒFOB

NO COMIAT HOMÒFOB
SIGNA PETICIÓ

La lluita política contra l' homofòbia

La lluita política contra l' homofòbia
Eugeni Rodríguez FAGC.video vilaweb

Entrevista Pau Gàlvez FAGC

Entrevista Pau Gàlvez FAGC
25 Anys FAGC Girona

INFORME HOMOFÒBIA 2011-2102

INFORME HOMOFÒBIA 2011-2102
COMPAREIXENCA AL PARLAMENT

"LEY PELIGROSIDAD SOCIAL"

"LEY PELIGROSIDAD SOCIAL"
Placa in memoriam

PROU VIOLÈNCIA HOMOFÒBA

PROU VIOLÈNCIA HOMOFÒBA
Volem llei contra la LGTBfòbia

CONTRA LGTBfòbia LABORAL

CONTRA LGTBfòbia LABORAL
Primer de Maig 2013

ESPAI PÚBLIC LGTB

ESPAI PÚBLIC LGTB
Contra l'homofòbia i la transfòbia

DIA VISIBILITAT LÈSBICA

DIA VISIBILITAT LÈSBICA
26 D'ABRIL

GLORIETA TRANSSEXUAL SÒNIA

GLORIETA TRANSSEXUAL SÒNIA
Video oficial IDEM TV aprovacio nom.14.03.2013

twitter

Vistas de página en total

DENUNCIA HOMOFOBIA ON LINE

DENUNCIA HOMOFOBIA ON LINE
FES CLIK PER DENUNCIAR

ESTIMA COM VULGUIS

COL.LABORA AMB L'OBSERVATORI

COL.LABORA AMB L'OBSERVATORI
SEGUEIX A FACEBOOK.clik per entrar

Eugeni Rodríguez a TWITTER

Eugeni Rodríguez a TWITTER
Clik imatge per seguir

UNA GLORIETA PER LA SONIA

UNA GLORIETA PER LA SONIA
Video IDENTV

28 JUNY 2013

28 JUNY 2013
SEGUEIX LA DIADA LGTBI 2013

25 ANYS FAGC GIRONA

25 ANYS FAGC GIRONA
Febrer 1988/2013

PREMIS 17 DE MAIG

PREMIS 17 DE MAIG
CONTRA L'HOMOFÒBIA

TERAPIA FLORAL

TERAPIA FLORAL
Ayuda a Recuperar tu equilibrio

COL.LABORA AMB EL FAGC

COL.LABORA AMB EL FAGC
FES CLIK FAGC PER COL.LABORAR

EL 2012 EN IMATGES

EL 2012 EN IMATGES
ROMPEARMARIOS

GRUP FAGC A FACEBOOK

GRUP FAGC A FACEBOOK
PARTICIPA AL GRUP

35 ANYS PRIMER MITING FAGC

35 ANYS PRIMER MITING FAGC
NO LEY PELIGROSIDAD SOCIAL

GALERIA FOTOS

GALERIA FOTOS
CONCENTRACIÓ CONSOLAT UGANDA

INFORME HOMOFOBIA

INFORME HOMOFOBIA
2011-2012

ENTREVISTA A FAGC

ENTREVISTA A FAGC
A IDEM TV

TERMOMÉTRE GLTB:PRIORITATS

TERMOMÉTRE GLTB:PRIORITATS
consulta document

MEMÒRIA LGTB

MEMÒRIA LGTB
SÒNIA I SITGES.video 2012

CARTELL CONTRA HOMOFÒBIA

CARTELL CONTRA HOMOFÒBIA
DE JOAN ANTONI COLELL

GALERIA ENGANXINES FAGC

GALERIA ENGANXINES FAGC
GALERIA ENGANXINES FAGC

EL ROTO

EL ROTO
EL PAIS 20 JULIO 2012

Seguidores

Archivo del blog


"OJOS QUE NO VEN"

"OJOS QUE NO VEN"
Víctimas del fascismo desde la transición. Clik Imatge

Eugeni Rodriguez WP

Eugeni Rodriguez WP
Nuevo Blog en WordPress

Mi Revolución

Mi Revolución
Emma Goldman

VUELVEN LAS PERRAS...

VUELVEN LAS PERRAS...
ATENTAS A LA ESCENA MUSICAL

No pena de mort LGTB

No pena de mort LGTB
A 5 països del móm

NUMEROLOGIA DEL CONOCIMIENTO

NUMEROLOGIA DEL CONOCIMIENTO
Consigue tu cuadro Numerológico.clik imagen

NO CENSURA AJUNT BCN

Eugeni Rodríguez

Eugeni Rodríguez
Video inforrne sobre homofòbia

VIDEO MANI LGTB CU28J

VIDEO MANI LGTB CU28J
BARCELONA 30 JUNY 2O12

Venta On-Line 4.95 €uros

Dels Drets A Les Llibertats
L’any 1986 té lloc la IV Conferència del FAGC, molt marcada per l’entrada els anys anteriors de gent jove vinculada als nous moviments socials, com l’antimilitarista, i a organitzacions de l’esquerra radical. Per aquells anys també entra en escena un nou actor: la sida, pandèmia que obligà el moviment GLT a fer una profunda reflexió i a replantejar-se objectius i estratègies per avançar en l’alliberament sexual [...]

15000 PERSONES.FOTOS MANI

15000 PERSONES.FOTOS MANI
GRÀCIES PER FER-NOS MÉS FORTES

VIDEO 28 JUNY 2012

VIDEO 28 JUNY 2012
EDITAT PER PAU.G-FAGC-

PRIMER NOM NOMENCLATOR

PRIMER NOM NOMENCLATOR
VOLEM TRANSSEXUAL SONIA EL SEGON

FOTOS ANIVERSARI SÒNIA

FOTOS ANIVERSARI SÒNIA
Albun fotos XXI aniversari.

MAPA DELS DERTS LGTB AL MON

MAPA DELS DERTS LGTB AL MON
ILGA

NO PENA MORT HOMOSEXUALITAT AL MON

NO PENA MORT HOMOSEXUALITAT AL MON
ATUREM PENA MORT A UGANDA

NO HOMOPHOBES

NO HOMOPHOBES
TWITTS HOMÓFOBOS INGLÉS

OPINIÓ.

OPINIÓ.
El iva de los derechos lgtb

ENTREVISTA EUGENI RODRIGUEZ

ENTREVISTA EUGENI RODRIGUEZ
PORTAVEU DEL FAGC

SEROPOSITIUS PODEM FER TAXI

SEROPOSITIUS PODEM FER TAXI
SIGNA CONTRA ORDENANÇA MADRID

VIDEO OFICIAL IDAIO

VIDEO  OFICIAL IDAIO
17 DE MAIG DIA INTERNACIONAL CONTRA L' HOMOFÒBIA

LLEI CONTRA L'HOMOFÒBIA

LLEI CONTRA L'HOMOFÒBIA
SEGUEIX A TWITTER

"DESPIERTA" Corto Animación

"DESPIERTA" Corto Animación
El Revivir De La Homosexualidad De Una Niña

O P I N I Ó N O P I N I O N

O P I N I Ó N  O P I N I O N
ARTICULOS DE OPINIÓN TEMAS DE ACTUALIDAD

SI TC MATRIMONI HOMOSEXUAL

SI TC MATRIMONI HOMOSEXUAL
Video de IDEM TV